CoolFanny -
 • OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Vet at jeg hadde mistet litt av neglelakken, men det var noen dager siden jeg til den på :P

  En T-Skjorte fra TOPSHOP (kjøpt på et loppemarked)
  Kr:10

  Et belte (Kjøpt på et loppemarked)
  Kr:5

  En topp fra BIK BOK (Kjøpt på et loppemarked)
  Kr:20

  En bag (Kjøpt på et loppemarked)
  Kr:20

  Joggesko fra Asics
  Kr:1200

  Hva synes du om innkjøpene?

  Endelig fredag :)
  Jeg har ikke blogget nå på lenge, jeg beklager for det altså. Men jeg har overnattet hos Elisabeth, så jeg har aldri rukket noe som helst. I dag har jeg fått besøk av noen venner så det var koselig :) Isted så lagde jeg og Josefine sjokolade fondant muffins som smakte utrolig godt. Jeg kjøpte også en Kool-Aid av en venn i dag som er smaken "Pink Lemonade" jeg har ikke smakt den enda, men har masse bra om den :)

  Hei
  Jeg vet at jeg ikke har blogget så mye, men pcen min er (som sagt) ødelagt, så jeg må mobilblogge:( Lørdagen i går gikk så fort, herregud! Jeg og Elisabeth så på Vampire Diares hele dagen, vi så på i 720min tilsammen i hele går. Fyttikatta, det er altfor mye spør du meg. Vi lagde forresten en god dipp som man skulle dyppe grønnsaker opp i, det smakte veldig godt. Litt merkelig smak, men god!

  Hei
  Nå er det en stund siden sist, jeg har ikke hatt tid rett og slett, og pcen min er ødelagt så ja. Jeg mistet den i bakken, jeg ble veldig lei meg fordi den pcen fungerte veldig bra og den var rask så det var leit. Det gikk ikke opp for meg at pcen min var ødelagt før senere. Men nå harjeg fått det i meg og da er jeg søndeknust:( Jeg har vært utrolig trøtt i hele dag, øynene mine bare detter ned. Nå er jeg så sliten at nå orker jeg ikke å skrive mer i dette innlegget, så hade <3

  HeiAlleSammen <3

  Nå har jeg tenkt til å ha ''the song 2012'' i dag. Det er en sang hvor det er mange av sangene fra 2012 som har blitt satt sammen til en lang en.

   

  Hei Hei! 

  Nå har jeg tenkt til å ha en spmrunde, kanskje jeg svarer på video. Jeg hadde en spm runde for lenge siden, men jeg fikk rett og slett ikke tid. Men denne gangen skal jeg virkelig skjerpe meg. Men må gå nå, snakkes senere <3 Så da er det bare å stille spørsmål!
   

  Heiallesammen!

  Nå har jeg nettop kommet ut av dusjen og tatt på en ansiktsmaske, som er så herlig. Jeg skal jo på hytten min snart, så skal bare se litt på tv og sånn frem til det, kanskje ta meg litt å spise! Jeg skal begynne å kle på meg å pakke til turen og alt det der, men jeg skal nok få tid til å lage enda et blogginnlegg før jeg drar :D 


  Hva skal dere gjøre i dag?

   

  I morgen skal jeg på hytta mi uten nett, så det blir nok ikke blogging da, men jeg skal nok få tatt noen bilder:D Jeg har vært med Alette fra Lørdag-Tirsdag å nå skal jeg bare slappe av. Jeg venter og venter på at Paradise Hotel skal begynne, jeg elsker det programmet virkelig! Jeg vet at det er veldig sent for noen av dere som trenger mer søvn enn andre, men hvis dere vil se på det så kan dere se det GRATIS på TV3 Play.no så mye dere vil.

  Håper at alle dere for en fin Påske videre! God Påske <3

  Happy Easter<3

  Hei Hei!
  Er det bare meg? Eller er det veldig deilig å tenke på at det er en uke til med fri? Nå sitter jeg å ser på "Hvem kan slå Aamodt og Kjus?" med Alette imens vi, eller jeg, spiser sjokolade å drikker iste:) Hun er ikke så glad i den sjokoladen eller iste så.... Ja! Har tenkt til å kose meg resten av ferien og så skal jeg dra på hytta på onsdag, så jeg tror ikke at det blir noe blogging da pga det er ikke nettverk der.
  Jeg håper alle dere en riktig god påske.... Hade <3

  BTW bloggen til Alette heter; Alettekristine.blogg.no

  Det er en sang som jeg hører på så mye nå for tiden, den heter ''uncover'' og det er Zara Larsson som synger den, og hun har en utrolig stemme. Jeg elsker virkelig denne sangen, den er rolig og avslappende. Dere må bare høre på denne sangen :) Jeg synes den er så fin. Jeg har tenkt til og ha ''The Song This Weekend'' Innlegg  hver helg, hvis dere vil :)

  Hva synes dere om sangen??:)

  I dag lagde vi bær med krem :))

  Hva synes dere??:)

  Håper dere liker videoen..... haha vi var litt overtrøtte :)

  Håper du likte bildene:))

  HeiHei!

  I dag har jeg faktisk hatt det gøy! Jeg er med i skolepatruljen så derfor fikk vi lov til å gå på kino. Vi så OZ The Great And Powerfull, mange sier at den er veldg bra, altså den var bra det var bare at det var en engangs film, kan ikke tenke meg å se den på nytt. Vi dro fra skolen 0850 og var tilbake1245 ca. Og så var det bare en halvtime igjen av skoledagen :)) Kan det bli bedre? Men i dag skal jeg faktisk kjøpe noen ekte Jeffery Cambell sko, jeg skal nook kjøpe de som er svart med brun hel. Jeg gleder meg veldig, jeg skulle egentlig kjøpe noen gullglitrende sko fra finn.no, men pappa sa at jeg heller burde kjøpe de svarte får de passer til flere anntrekk! Så da skal jeg nok kjøpe noen som er fra dna butikken. Nå sitter jeg å ser på Disney Channel, Wheeey! Det er ikke noe bra på TV for tiden, men jeg spiser en god herlig melon&pasjonsfrukt youghurt. Det er nok min favoritt, det minner meg om sommeren! Skal bare slappe av resten av dagen :D Elsker virkelig tirsdager!


  Har dere hatt en fin dag i dag?

  HeiHeiAllesammen!

  Nå kom jeg nettop hjem fra kamp, Byåsen-Stabæk. Byåsen vant med to mål eller noe sånt :D Jeg var på den hånballkampen med håndballlaget mitt, så det var utrolig koselig. Etter kampen gikk jeg bort til spillerne å spurte om å ta bilde med dem, det var selvfølgelig HELT I ORDEN FOR DEM. Det var tre stykker fra landslaget, det var Ida Aalstad, Stine Bredal Oftedal og jeg husker ikke helt hva hun heter, men hun er keeper så gjerne kommenter det under hvis dere vet hvem det er. Kampen var i Nadderudhallen og startet 18:00. Det var utrolig gøy å se hvordan de spilte, de var innmarri gode, og jeg følte at jeg lærte litt av dem, så takk skal dere ha alle sammen<3 Vi fikk også et skjema med noen håndballspillere som vi skulle få autografen av, så når du hadde fått autografen av seks stykker så kunne du vinne en selct-ball. Awesome!   Meg og Ida Aalstad :)

  Meg og Stine Bredal Oftedal


  Meg og jeg husker ikke hva hun heter! Irriterende :P

   

  Haha...!

  Jeg er ikke så lav, men jeg bøyde meg ned for tull!

  Herregud sånn jeg savner sommeren! Jeg føler heldigvis at vinteren går veldig fort, men kunne ønske at den gikk mye fortere. Nå sitter jeg i sofaen og har nettopp dusja, jeg skal gjøre meg litt klar til den jentekvelden i kveld snart så det blir gøy. Men ihvertsfall skal jeg hvise dere noen sommerbilder :D 
  Gleder du deg til sommeren?hva synes du om bildene?

  Heiallesammen
  I dag startet dagen med at vi holdte på med det bilprosjektet, skulle bare koble batteriet og motoren sammen, men hjulene ville ikke. Det holdte vi på med fra 08:00-11:15. Jeg kunne jo ikke noe av det der, så jeg spilte kort. Haha veldig spessiell dag, spør du meg. Spille kort i timen, det får vi nesten aldri lov til! Nå sitter jeg bare på pcen, skal snart ut, men imellomtiden skal jeg spise litt og slappe av, rett og slett.

  Har dagen din vært spessiell?

  Deilig å våkne når sola holder på å stå opp. Skal være med noen jenter på fredag, (JENTEKVELD!) Det kommer til å bli veldig gøy, jeg gleder meg alerede! Ser frem til et blogginnlegg på fredag, men kan ikke love noe.
  Men tilbake til dagen i dag. Skulle egentlig ha gym på starten av dagen, men siden vi holder på å lage biler i naturfagen som det skal være motor og sånne ting i bilen så har vi bare til frem til fredag, så skal den være ferdig. Har fått 3-4 uker på oss, men det føles ut som vi ligger ganske langt bak. Nå skal jeg ihvertfall på håndball, så vi får se om jeg rekker et blogginnlegg etter det!

  Hva skal du resten av dagen?

  Nå sitter jeg og Charlotte å spiller PlantsVsZombiez, det er veldig gøy, men du blir avhengig av det. Vi har nettopp proppet i oss et dusin vaffler, pannekaker, lompe med smør og sukker, osv...... Men vi orker litt kindersjokolade da:) På skolen i dag lærte vi å joike av en som heter Mikkel Gaup, som også er skuespiller og spiller rollen Tvilling i Jul i blåfjell blant annet. Joike er veldig kjedelig pga jeg er ikke flink til å joike i det hele tatt, men det var kult å prøve noe nytt. Skoledagen gikk litt fortere da. :D

  Hei alle sammen!
  Nå har jeg nettopp fått Too Faced Chocolate Soleil, det lukter sjokolade, det smaker søtt og det er et veldig fint matt solpudder. Jeg har i fargen Chocolate. Det finnes to typer (Milk Chocolate&Chocolate.)

  Begynner å bli litt lei av disse dagene, jeg våkner opp, spiser frokost, ser på tv og er på pcen. Det samme hver dag. Nå ligger jeg på sofaen å ser på tv, kommer sikkert til å gjøre det resten av dagen. Forresten så har jeg fått Too Faced Chocolate Soleil, eller det er en venn av meg som er i Spania nå, som kjøpte det. Kommer til å få det når hun kommer tilbake :) kanskje jeg skal ha omtale på det?

  Jeg er så forkjøla

  Et bilde fra søndagen

  Nam....! Så godt med kakao :)

   

   

   

   

   

   

  De er bare så søøte<3<3!

  Heiallesammen
  I dag har jeg vært i byen med kusine og tante. Først gikk vi litt på shopping, så spiste vi mat på Egon restaurant, etter det gikk vi på youghurt heaven å spiste verdens beste youghurt! Dere må dra dit, hvis noen lurer på hvor det er, så er det i tullin gate nr 5. Etter det så vi på les miserables, det er en film som handler om den franske revolusjon, anbefales! Nå sitter jeg i sofaen å spiller litt spill på mobilen.

  For et bilde

  De glassene vi fikk var digre

  Youghurt heaven:

  Legg merke til adressen på begeret

  Nå sitter jeg godt til rette i stolen her, spiser is og ser på idol. Har besøk av kusina og fetteren min idag så det er koselig. I morgen skal jeg se på les miserable. Gleder meg egentlig sinnsykt. I dag har det ikke skjedd så mye annet enn å slappe av. Tar helgen som noen hviledager. Bare være på pcen, ikke gjøre noe som helst. Gruer meg alerede til mandag!

  Jeg bare lurer på hvordan man overfører sangene dine fra mobilen til pcen? Jeg skjønner ingenting! Blir helt frustrert. Det skal jo gå ann å gjøre det? Hvis noen vet noe om dette, plizzz hjelp meg!

  Hei alle sammen!
  I dag har det vært en utrolig travel dag. Jeg slutta på skolen 1330, så skulle jeg til tannlegen kl 1400 så det ble litt stress. Etter det skulle jeg på korps, haha har tenkt til å slutte, føler at det ikke er noe vits å gå på korps hvis jeg ikke vil, men har mange venner der, så.....ja. Jeg skulle på korps fra 1630-1500, etter det skulle jeg på håndball fra 1800-1930. Når jeg var ferdig med det fikk jeg besøk!

  Før-etter bilde av vasken min;)

  Hei
  Har egentlig ikke giddet å blogge, ettersom jeg har stressa nå helt sykt! Men nok om det, her er noen bilder fra tiden jeg ikke har blogget i.

  Tumblr_md6idlhhpx1r9043bo1_500_large

  522358_3830419925252_636709273_n_large

  Tumblr_m9by4bpkkq1rawqyao1_500_large

  378297_256787727756991_1389650131_n_large

  Ee3caf9b39be9_large

  A58f94efc215c_large

  A8c1045c4c908_large

  Tumblr_mf8k6gthzg1rf6y76o1_500_large

  Tumblr_mf8jq70vij1s0jjyqo1_1280_large

  Tumblr_menjoljgg01rhl4e0o1_500_large

  Tumblr_mds1yitc8n1rv4zvyo1_500_large

  Tumblr_mf1392a6ho1rdz4vso1_500_large

  Tumblr_mf1zcqv6f21rus54qo1_500_large

  393246_311796648920430_1981376309_n_large

  552792_467521943277181_772125296_n_large

  556218_389822654438565_1058466172_n_large

  5c1c320c0a_87435228_o2_large

  Tumblr_mevr9biyrv1rig40qo1_500_large

  Vil du gjøre noe av dette?

   

  Heei, i dag har det vært en kort skoledag, skulle til tannlegen. Men jeg skulle bare snakke om naissweetlife sin blogg, hun har en konk. Hvor man kan vinne masse sminke. 

  Premiene er følgende

  Et stort sett med 2 eyelinere og 1 dipliner. 8 øyeskyggeduoer i nesten alle farger og en applikator

  Et øyeskygge sett med hele 10 forskjellige farger!

  Leppepenn fra gosh i en fresh rosa farge

  En glitterpigment fra gosh i en brun tone

  neglelakk fra gosh i en pastellgrønn farge

  og sist.. en av mine største favorittmaskaraer One By One fra Maybelline i svart

  Olly Murs ft Flo Rida (Troublemaker)

   Nicki Minaj (Va Va Voom)

  Guy Sebastian ft Lupe Fiasco (Battle Scars)

   

   

   

   

  Srry for at det ble litt forskjellige størrelser :(

  video:neglelakk


  Haha.....lagde den for evigheter siden

  I går var jeg og Josefine på Colosseum og så på den nyeste twilight filmen; Breaking dawn part 2
  Den var døds bra!!!!!! Dere må bare se den hvis dere har sett noen av de andre twilightfilmene.

  Skjekk bloggen hennes: Jossitl.blogg.no

  Skitunnel

  Tv2 hjelper deg har testet hva som er best av billige og dyre shampoo og balsamer, og de testet at de billige var mye bedre enn sånne som er fra frisøren. De fra frisøren har masse tillesetningstoffer som kan gjøre at noen reagerer på det, og de begynner å klø og sånn. Jeg hadde ønsket meg de fra firsøren, men jeg er glad for at jeg ikke fikk dem.   I sted fikke jeg en dårlig nyhet av pappa. Jeg hadde brukt 400kr på 1uke. Ups! Men det var at jeg/pappa hadde brukt mobilen min når jeg hadde på dataroming eller hvordan det skrives. Og det abbononente jeg hadde var sånn at jeg brukte 12kr hver gang jeg var på en side, hvert minnutt og ja. Men pappa ringte de som eide det abononente og sa ettellerannet, men jeg kom hjem og da sa pappa at jeg skulle få meg et abbononent hvor jeg kan ringe 600ganger i månden, kan sende 400sms og husker ikke helt  det siste. Men det er det absolutt beste abononente jeg har hatt og det koster 199kr i måneden. Verdens beste! Husker ikke helt hva det heter da.


  Kommer forresten bilder fra hytta!

  I dag er det Halloween. Jeg personlig elsker Halloween, man kan liksom gå å tigge etter godteri. Men begynner snart å bli for gammel :( men kommer allikavel til å ha adventkalender selvom jeg er 16 år eller no sånt. Jeg kan dessverre ikke ta bilder fordi det skal regne her og jeg vill ikke at det skal bli ødelagt. Men kanskje det kommer en Halloween sminkevideo

  Sminken jeg skal bruke

  Haha

  Har du kjøpt noe til Halloween da?

  Hei alle sammen. I dag har jeg og Charlotte vært på CC Vest og bare hengt og sånn. Jeg kjøpte en kopp fra kremmerhuset hvor man kan ha godis i, et maleri og litt godis. Før vi var på CC var vi på Kiwi hvor det var et marked ellerno hvor alt var gratis. Lykkehjul og greier

  Kanelbolle :)

  Det er ikke så dtore krøller siden jeg sov med fletter i natt. Og skjekk når jeg la ut dette innlegget

  Hei, nå sitter jeg forann tven etter en lang og hard trening. Jogget i 45min i strekk tror jeg. Men kom nettopp ut av dusjen, nå er det lenge siden sist jeg dusja, det er ca. To uker siden. Det er en stund siden jeg har blogget, men lekser og langrenn, korps og håndball. Der blir litt mye

  Kakao

  Ea var først i sminkestolen

  God mat

  Haha.... Hadde tegne konk

  video:bursdagsgavene min del11  Hei, nå lurte jeg på om dere hadde noen forslag til hva slags videoer jeg kan legge ut. Fordi går snart tom for ideer, så bare skriv så mange videoforslag

  Hei, nå har jeg nettopp kommet hjem fra svømmehallen med håndballjentene, har hatt det super koselig der :) dem hadde en funball der, det er at du blåser opp en stor plastikkball og så er du inne i den på vannet. Kult eller hva? Etter det var det gratis kake. Namm..... Har kjedet meg i dag fra kl12:00-15:00. Fordi det var korpshelg :( kjedelig!

  Hei, nå skal jeg spille inn en bursdagsgavevideo, men venter til jeg er alene :P

  Hei, nå spiller jeg kort med Josefine etter og ha spist en god og solid frokost med rundstykker og greier :) i dag skal jeg og bade med håndballen fra kl 17-20 ellerno. Det blir gøy.

  Lovte dere bursdagsbilder så her er de

  Hadde dopapirkonk

  Namm...... mat

  Justiiiiiiiin Biebeeeeeeer!!!!!!

  Dagens bursdags outfit

  Dagens bursdagslook

  Hei, nå har jeg nettopp hatt en super bursdag :) elsker dere!!! Dette er bare et stressinlegg så kommer straks tilbake med en bursdagsgsve video :D fått masse fint. Siste bursdag med jentene mine ;(

  Nytt deksel av Eli og charlie :)

  Verdens beste sang ever!

  Hei Hei :) i dag er det EN dag igjen til bursdagen min! Gleder meg sinnsykt! I dag på skolen tegnet vi en sånn fredstegning (konkurranse) hvor hele verden er med. Den som vinner får 1000kr ellerno. Hvis skolen vinner får dere 5000kr. Hvis kontinentet vinner får det 10 000kr. Vet ikke helt, jeg tror jeg tar feil, men ren gjetting :P


  Peace!

  Hei alle sammen nå er det BARE to dager igjen til bursdagen min :) Gleder meg til masse god mat, fine konkurannser og å få besøk. Jeg må feire bursdagen min med vennene mine på selve bursdagen min siden det ikke passer i helgen. Da er det korpshelg (lørdag:10:00-18:00) (søndag:12:00-15:00) Kjedelig! Etter det kl:17:00 skal vi å bade i et svømmebasseng med håndballjentene. Gleder meg sånn. I dag på skolen ble vi med på en tegne konkurannse hvor hele verden er med. Vi skal tegne om fred. Peace. Super gøy :)


  Mye stress så har ikke blogget så mye, men jeg skal bli flinkere ;)

   

  Lenke: Picmonkey.com

  Før:

  Haha..... Stygt bilde av meg
  Etter:

   Lenke: Pixlr.com


  Kom dessverre ikke noe bilde før :(

   Lenke: Pizap.com

   

  Lenke: Cameriod


  Haha.... :D


  Hva synes du, er jeg god til og ta på leppestift eller? :P

  Hva synes du?

  Hei, nå lager jeg og Alessandra anisboller fordi vi skulle egentlig lage det forrige helg, men glemte det av så da lager vi de nå :)

  Alessandra er i gang

  1.brett

  2.brett

  Snart ferdig med 3. Brett

  Mye igjen

  Skal vi danse

  Den midterste kjolen= den fineste i hele verden!!!!!

  Hei, nå sitter jeg og Alessandra å ser på skal vi danse :) Elsker skal  vi danse, my favorite program!!! n ny variant på en måte av skal vi danse, temaet er eventyr så alle danseparrene har en liten videosnutt sv et eventyr, f.eks aladdin, tarzan, snøhvit og ja :) Skal spise lasange i kveld og brownies da :) Jeg og aless lagde brownies og vi måtte gi 4 kakestykker til broren min og noen venner av han :( Så vi skulle få 50kr til å kjøpe godteri til i kveld, men fikk vi det? Nei, selvfølgelig hadde vi glemt det :P Skal Vi Danse eier ass :) For de som ikke vet hvilken kanal det er på, så er det på TV2 Norge :) :) :) :) :) :) :)  Hva har skjedd med håret mitt? Mye volum på toppen! Haha....
   For å lage stripe i håret: Bruk en billig øyenskygge/rouge 


  Å dra den gjennom håret ditt og press håret ditt på rouge/øyenskyggen :)


  Til slutt spray stripen med en hårspray :) 

  Then You're Finish :)  God i engelsk eller hva? :P

  Innmari gode :o

  Hei nå er jeg og Alessandra hjemme alene og venter på taco, i mens filmer vi må gjøre video. Men den blir dessverre ikke lagt ut på bloggen :(

  WhoHooo top model uk

  Søta <3

  Haha :o

  Sosiale eller?

  Kjedelige reklamer!

  Fant ikke den andre hvite :p

  Psy: Gangnam Style

   

  Taylor Swift: We Are Never Ever Getting Back Together

   

  Nicki Minaj: Pound The Alarm


  Mine favoritter nå for tiden :)


  Hei, nå har jeg tenkt til å ha et innlegg om hvilke blogger jeg leser :)

  1. Naissweetlife.blogg.no

  2. Betinabf.blogg.no

  3.L0ve.blogg.no

  4. Tcmn.blogg.no

  5. S0p.blogg.no

  6. AndreaBadendyck.no

  7. Haawt.no

  Det var da de bloggene jeg leser, eller jeg leser også: Elisabethbs, jossitl, dyvvihg, charlotteaasbie :)

  Men orket ikke mer så jeg skrev de bare opp :)

  Heisann, nå sitter jeg i sofaen og gjør egentlig ingenting! Kjeder meg sånn sinnsykt! Jeg aner ikke hva jeg kan gjøre, jeg sitter å ser på reklame (eller gossip girl, men nå er det reklame)! Det er så kjedelig, nå er jeg faktisk glad for at vi har skole, hva skulle mann gjort hvis man hadde fri HVER dag, det hadde ikke gått ann. Alle vennene mine er borte i helgen ;(

   

  Har dere forslag til hva jeg kan gjøre?

   
  video:innkjpene mine

  Hei, nå har jeg spilt inn en innkjøpsvideo til dere, der hviser jeg deere hva jeg har kjøpt i høstferien hittil :)

   

  Hei, har tenkt til å spille inn en innkjøpsvideo nå, var på cc i dag og kjøpte litt og sånn! Kort innlegg, vet det, men jeg blogger så lite nå, så jeg har tenkt til å bare ha et stresseinnlegg!

  Hei, nå har jeg tenkt til å vise dere litt bilder av meg når jeg var yngre, det er noen som hr spurt om det så nå får de det de ønsker seg :)  Haha......


  LOL!!!!! Pinlig  WhoHoo! Her går det unna, gitt!


  Srry, for bildestørrelsen, men de var litt vanskelig å få alle like :P Håper dere likte bildene!


  Noen som sa høstferie? Jeg sa det!!!!! Tenk at det er høstferie alt går innmarri fort, tiden bare flyr jo :o Jeg skal på hytta mi nå til ONSDAG så jeg kommer ikke til å blogge da, men jeg kommer til å legge ut bare videor nesten til 12.okt fordi kameraet mitt fungerer ikke helt, så det blir nok videoer fremmovver, men har ikke flere ideer til video, så kan dere skrive ønsker i kommentarfeltet :)
   

  Hei, nå sitter jeg å gjør lekser, har vært uvanlig sakte ettermiddag idag, vet ikke helt hvorfor men går så sakte! Dagene går sakte, men ukene går fort! Lekser=Kjedelig! Jeg sitter i stua å gjør mattelekser, skal regne i 30min. Lekser er Lekser og de må gjøre vettu! 

  Forresten har ingen ting og blogge om nå for tiden så hvis du vil kan du skrive det i kommentar feltet hvis du har forslag :)
  Måtte ta bildene fra CAMEROID fordi det står at kortet mitt er låst på kameraet :( :( :(  video:my perfumes  video:whats in my makeup bag

  Hei, nå har jeg nettopp kommet hjem etter kjedelig og lang skoledag :( I dag var vi på en høstutstilling, det var kjempe skummeelt der det var en film der hvor en jente blir voldtatt :o Crazy!!!!!!!!!! Etter deg tegnet og skrev vi i en bok vi har på skolen om det vi gjorde i dag!!! Har hatt den boken siden 1.klasse! Men nå sitter jeg og ser på TV, PC, Blad og spiser avokado!


  Namm!

  Julia! WhoHoo! Supergøy!  Hva har du gjort i dag?


  Hei, nå kom jeg nettopp hjem fra trening, har vært lang dag i dag føler jeg! Jeg løp nesten 1 mil i strekk (I am proud) Haha..... Når jeg kom hjem sto kakaoen lar og ventet på meg :P Vi lekte med lego, hadde tenkt til og lage en bil, men kom på noe annet så gjorde det istedenfor! Det var iskaldt ute i dag, liker ikke at det snart er vinter :(


  Den lagde pappa!


  Den lagde August!

  Den lagde jeg! WhoHoo! Sykt bra eller hva?   

  Hei, nå skal jeg på skitrening, eller barmarkstrening da! Jeg har bursdag om to uker, gleder meg sinnsykt, har egentlig aldri gledet meg sånn kjempe mye før :o  Og så skal jeg få rom i garagen, vi begynner og bygge i starten av april ellerno, men pappa må først bli ferdig med badet nede <3<3<3!
  Hva skal du gjøre i dag da? <3<3<3   

   

   

  Swiss Lashes er det de fleste ønsker seg!  Swiss Lashes gir deg lange, tykke og svarte øyevipper, det er et par land som har hatt dette produktet en stund, men nå har det ankommet Norge også!!! Nå er det 30 Heldige bloggere som kan få dette produktet! Jeg ønsker meg det produktet innmarri! Jeg hadde aldri hørt om dette produktet før nå :) Det var en ny variant av mascara, som sikkert er kjempe bra siden den er så dyr! Hvis du er så heldig og får Swiss Lashes bør du behandle det pent! Ikke la andre bruke den da, behold den selv og sørg for at du ikke mister den :)

   

  sw22ic

  Hei, nå sitter jeg og Charlotte i sofaen og ser på tv og er på pc. I dag har jeg vært på kamp og bursdag til fetteren min, Fabian! Kult ass! Chaarlotte kom ca. kl:20:00, og måtte overntte hos meg <3 Nå Kooser vi oss og ser på Lindmo! WhoHoo supergøy :o Spiser sjokolade, potetgull og drikker Capri-sonne!


  Søta <3


  Vi too <3


  Haallla!


  Naaaw ♥


  Ingen KIMS ingen KOS


  Namm....Sjokkis!  Heei, nå sitter jeg i sofaen med Alessandra og ser på Tv og Pc, kom nettopp hjem fra håndballkamp, men kom hjem ulykkelig for vi tapte 14-3. Haha.... Men de vi spilte mot var innmari gode da! 

  Haha....Disney Channel!!! WhoHoo! Sykt gøy ;)

  Hva har dere gjort i dag?

  Hei!!!!!!!!! I dag er jeg så glad!!! Jeg er overlykkelig, gjett hvorfor! Jeg har fått Wonderstruck, Taylor Swift parfymen!!!! Pappa hadde vært i Edinburgh med jobben, på et kurs ellerno. Jeg og August (LIillebroren min) Pleier å få gave når han er ute å reiser, og jeg fikk Wonderstruck og August fikk den orginale Baarcelona drakten! Vi ble kjempe glade!!!!

   


  Hei, nå skal jeg vise dere parfymer jeg ønsker meg!

   

   

   

   

  Hvilke parfymer likte du?

  Heei, nå har jeg og Josefine (jossitl.blogg.no) spist taco! Kom hjem fra joggedagen på skolen :) Har ikke gjort noe spessielt i dag egentlig


  Hva har du gjort i dag?

   

  e.l.f. Studio Glitter Glosse.l.f. Pout Perfecter glosslip gloss, lipgloss, lip moisturizer, spf, lip protection

  3-in-1 Mascara: Lengthens, Define & VolumizeLash Extending Mascarawaterproof mascara, liquid mascara, eye makeup, best mascara

  foundation

  Cream EyeshadowEyeshadow Compacteyeshadow, eye shadow, color, powder

  Hei, nå har jeg kommet hjem og skal snart filme spørsmålsrunden min! Nå spiser jeg en youghurt & is!Har ikke gjjort noe spessielt på skolen i dag, bare kjedet meg! Haha...  :D


  Haha.....veldig røde lepper!  Hva har du gjort i dag?


   

  Heisann, nå er det en stund siden jeg har blogget, har ventet på sprsmål til spørsmålsrunden min, men kan ikke legge den ut på bloggen før på lørdag ellerno, fordi vi tok bilder, jeg og josefine, og så tok vi minnekortet til josefine og puttet det inn i pcen min, og nå sitter det fast......Haha...Typisk!


  Hva har du gjort i dag? <3<3<3

  Hei nå har jeg tenkt til og ha en spørsmålsrunde til dere, jeg vet det er lenge siden, men har tenkt til å ha det igjen så er det noe du lurer på bare spør! :)

  Men jeg skal på håndballkamp nå så snakkez!

  Haha............

   

   

  Still MANGE spørsmål!!! :):) :)

  PS:SVARER PÅ VIDEO!!!

  God morning alle sammen!!! I dag er det uheldig hvis Søndag :( Men hadde en superfin Lørdag i går som jeg ikke vil endre på. Siden det er helg for vi rundstykker til frokost, jeg spiste godteri i går og så sto godteriposen på bordet så jeg måtte bare spise litt, men nå er det bar 3-5 godteribiter igjen :( Ok, Det var ca.7 godteribiter fra før av så, jeg har ikke spist så mye :P  Når sto du opp i dag?


  Heeei, og godmorgen alle sammen! Ja jeg har tatt på Fransk Manicure! Ble ganske fornøyd egentlig :)

  Hei, nå sitter jeg og ser på Skal Vi Danse, med lillebroren min, August! I dag har jeg og farmor vært i byen på et kunstgalleri, Booring! Brukte evigheter på å t trikken dit, ca 20min også var vi på kunstgalleriet i 3min! :D Haha!!!!! Så vi dro på CC istedenfor og tok oss skolebolle og smoothie, også kjøpte vi en genser på Cubus til 199kr! :) Innkjøpsvideo i morgen ;) PS: Kjøpte to gensere for en uke siden så de kommer også på videoen :)


  Vepsebol, My Favorite <3

  Godteri fra godtebiten i Sverige :)


  Fanta Lemon :)


  Skal Vi Danse Ruleeer!

  August

  Fikk blå tunge av en blå colaflaske

  Tihi!


  Spist for mye godteri!

  Skal Vi Danse!   

  video:startfilm m brukes p hver film


  Hei, det er sikkert mange av dere som vet hva en startfilm er.

  De som ikke vet det:Det er en liten filmsnutt av bilder og småvideoer av tidligere innlegg :)

   Det du gjør: Du setter i den videoen før videoen du skal legge ut på bloggen.

  Mange av dere har sikkert sett en video av voe, hun har sånn startfilm!

  Likte dere videoen?

   

  Hei, i dag var jeg og Karen  å så på Tina & Betina The Movie:) På Colloseum i dag :) Den var sinnsykt bra, men det ble litt for mye noen ganger :o

  Teringkast av meg:5+

  Tina & Bettina - The Movie

  Omtale: I Vest-Europa, på Skandinavias vestkant, i Oslos vestlige strøk, ligger det beste sted på jorden - Smestad. Her bor Tina og Bettina, de mest populære tenåringsjentene på hele ungdomsskolen. Med et ungdomsliv bestående av blogging, gutter og fester går alt på skinner for de to jentene, helt til de står ovenfor et voldsomt problem. Innvandring.

   

  Utrolig bra! 

  TRAILER: HER

   

  Ble du inspirert til å se den?

  Hei, nå har jeg, Charlotte og Alessandra tatt noen bilder, så si hvilke bilder dere likte best dah :)

  1.

  2.


  Haha

  3.

  4.

  5.

  6.

  7.


  Aless! :)

  Awwwwe! <3

  Hvilke bilder synes dere var finest? 

  Hva har dere gjort i dag dah?

  coolfanny

  Jeg heter Fanny (12) Jeg er en jente som elsker og være på pcen og henge med venner, kameraet jeg bruker er Samsung 12.2 Mega Pixels, elsker og ta bilder og filme :) Jeg blogger om sminke, hverdag, outfits & mye mer...!  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits