CoolFanny -
 • OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY

 • Heiallesammen
  I dag har jeg vært i byen med kusine og tante. Først gikk vi litt på shopping, så spiste vi mat på Egon restaurant, etter det gikk vi på youghurt heaven å spiste verdens beste youghurt! Dere må dra dit, hvis noen lurer på hvor det er, så er det i tullin gate nr 5. Etter det så vi på les miserables, det er en film som handler om den franske revolusjon, anbefales! Nå sitter jeg i sofaen å spiller litt spill på mobilen.

  For et bilde

  De glassene vi fikk var digre

  Youghurt heaven:

  Legg merke til adressen på begeret

  Nå sitter jeg godt til rette i stolen her, spiser is og ser på idol. Har besøk av kusina og fetteren min idag så det er koselig. I morgen skal jeg se på les miserable. Gleder meg egentlig sinnsykt. I dag har det ikke skjedd så mye annet enn å slappe av. Tar helgen som noen hviledager. Bare være på pcen, ikke gjøre noe som helst. Gruer meg alerede til mandag!

  Jeg bare lurer på hvordan man overfører sangene dine fra mobilen til pcen? Jeg skjønner ingenting! Blir helt frustrert. Det skal jo gå ann å gjøre det? Hvis noen vet noe om dette, plizzz hjelp meg!

  Hei alle sammen!
  I dag har det vært en utrolig travel dag. Jeg slutta på skolen 1330, så skulle jeg til tannlegen kl 1400 så det ble litt stress. Etter det skulle jeg på korps, haha har tenkt til å slutte, føler at det ikke er noe vits å gå på korps hvis jeg ikke vil, men har mange venner der, så.....ja. Jeg skulle på korps fra 1630-1500, etter det skulle jeg på håndball fra 1800-1930. Når jeg var ferdig med det fikk jeg besøk!

  Før-etter bilde av vasken min;)

  Hei
  Har egentlig ikke giddet å blogge, ettersom jeg har stressa nå helt sykt! Men nok om det, her er noen bilder fra tiden jeg ikke har blogget i.

  coolfanny

  Jeg heter Fanny (12) Jeg er en jente som elsker og være på pcen og henge med venner, kameraet jeg bruker er Samsung 12.2 Mega Pixels, elsker og ta bilder og filme :) Jeg blogger om sminke, hverdag, outfits & mye mer...!  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits