CoolFanny -
 • OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY

 • Hei Hei! 

  Nå har jeg tenkt til å ha en spmrunde, kanskje jeg svarer på video. Jeg hadde en spm runde for lenge siden, men jeg fikk rett og slett ikke tid. Men denne gangen skal jeg virkelig skjerpe meg. Men må gå nå, snakkes senere <3 Så da er det bare å stille spørsmål!
   

  Heiallesammen!

  Nå har jeg nettop kommet ut av dusjen og tatt på en ansiktsmaske, som er så herlig. Jeg skal jo på hytten min snart, så skal bare se litt på tv og sånn frem til det, kanskje ta meg litt å spise! Jeg skal begynne å kle på meg å pakke til turen og alt det der, men jeg skal nok få tid til å lage enda et blogginnlegg før jeg drar :D 


  Hva skal dere gjøre i dag?

   

  I morgen skal jeg på hytta mi uten nett, så det blir nok ikke blogging da, men jeg skal nok få tatt noen bilder:D Jeg har vært med Alette fra Lørdag-Tirsdag å nå skal jeg bare slappe av. Jeg venter og venter på at Paradise Hotel skal begynne, jeg elsker det programmet virkelig! Jeg vet at det er veldig sent for noen av dere som trenger mer søvn enn andre, men hvis dere vil se på det så kan dere se det GRATIS på TV3 Play.no så mye dere vil.

  Håper at alle dere for en fin Påske videre! God Påske <3

  Happy Easter<3

  Hei Hei!
  Er det bare meg? Eller er det veldig deilig å tenke på at det er en uke til med fri? Nå sitter jeg å ser på "Hvem kan slå Aamodt og Kjus?" med Alette imens vi, eller jeg, spiser sjokolade å drikker iste:) Hun er ikke så glad i den sjokoladen eller iste så.... Ja! Har tenkt til å kose meg resten av ferien og så skal jeg dra på hytta på onsdag, så jeg tror ikke at det blir noe blogging da pga det er ikke nettverk der.
  Jeg håper alle dere en riktig god påske.... Hade <3

  BTW bloggen til Alette heter; Alettekristine.blogg.no

  Det er en sang som jeg hører på så mye nå for tiden, den heter ''uncover'' og det er Zara Larsson som synger den, og hun har en utrolig stemme. Jeg elsker virkelig denne sangen, den er rolig og avslappende. Dere må bare høre på denne sangen :) Jeg synes den er så fin. Jeg har tenkt til og ha ''The Song This Weekend'' Innlegg  hver helg, hvis dere vil :)

  Hva synes dere om sangen??:)

  I dag lagde vi bær med krem :))

  Hva synes dere??:)

  Håper dere liker videoen..... haha vi var litt overtrøtte :)

  Håper du likte bildene:))

  HeiHei!

  I dag har jeg faktisk hatt det gøy! Jeg er med i skolepatruljen så derfor fikk vi lov til å gå på kino. Vi så OZ The Great And Powerfull, mange sier at den er veldg bra, altså den var bra det var bare at det var en engangs film, kan ikke tenke meg å se den på nytt. Vi dro fra skolen 0850 og var tilbake1245 ca. Og så var det bare en halvtime igjen av skoledagen :)) Kan det bli bedre? Men i dag skal jeg faktisk kjøpe noen ekte Jeffery Cambell sko, jeg skal nook kjøpe de som er svart med brun hel. Jeg gleder meg veldig, jeg skulle egentlig kjøpe noen gullglitrende sko fra finn.no, men pappa sa at jeg heller burde kjøpe de svarte får de passer til flere anntrekk! Så da skal jeg nok kjøpe noen som er fra dna butikken. Nå sitter jeg å ser på Disney Channel, Wheeey! Det er ikke noe bra på TV for tiden, men jeg spiser en god herlig melon&pasjonsfrukt youghurt. Det er nok min favoritt, det minner meg om sommeren! Skal bare slappe av resten av dagen :D Elsker virkelig tirsdager!


  Har dere hatt en fin dag i dag?

  HeiHeiAllesammen!

  Nå kom jeg nettop hjem fra kamp, Byåsen-Stabæk. Byåsen vant med to mål eller noe sånt :D Jeg var på den hånballkampen med håndballlaget mitt, så det var utrolig koselig. Etter kampen gikk jeg bort til spillerne å spurte om å ta bilde med dem, det var selvfølgelig HELT I ORDEN FOR DEM. Det var tre stykker fra landslaget, det var Ida Aalstad, Stine Bredal Oftedal og jeg husker ikke helt hva hun heter, men hun er keeper så gjerne kommenter det under hvis dere vet hvem det er. Kampen var i Nadderudhallen og startet 18:00. Det var utrolig gøy å se hvordan de spilte, de var innmarri gode, og jeg følte at jeg lærte litt av dem, så takk skal dere ha alle sammen<3 Vi fikk også et skjema med noen håndballspillere som vi skulle få autografen av, så når du hadde fått autografen av seks stykker så kunne du vinne en selct-ball. Awesome!   Meg og Ida Aalstad :)

  Meg og Stine Bredal Oftedal


  Meg og jeg husker ikke hva hun heter! Irriterende :P

   

  Haha...!

  Jeg er ikke så lav, men jeg bøyde meg ned for tull!

  Herregud sånn jeg savner sommeren! Jeg føler heldigvis at vinteren går veldig fort, men kunne ønske at den gikk mye fortere. Nå sitter jeg i sofaen og har nettopp dusja, jeg skal gjøre meg litt klar til den jentekvelden i kveld snart så det blir gøy. Men ihvertsfall skal jeg hvise dere noen sommerbilder :D 
  Gleder du deg til sommeren?hva synes du om bildene?

  Heiallesammen
  I dag startet dagen med at vi holdte på med det bilprosjektet, skulle bare koble batteriet og motoren sammen, men hjulene ville ikke. Det holdte vi på med fra 08:00-11:15. Jeg kunne jo ikke noe av det der, så jeg spilte kort. Haha veldig spessiell dag, spør du meg. Spille kort i timen, det får vi nesten aldri lov til! Nå sitter jeg bare på pcen, skal snart ut, men imellomtiden skal jeg spise litt og slappe av, rett og slett.

  Har dagen din vært spessiell?

  Deilig å våkne når sola holder på å stå opp. Skal være med noen jenter på fredag, (JENTEKVELD!) Det kommer til å bli veldig gøy, jeg gleder meg alerede! Ser frem til et blogginnlegg på fredag, men kan ikke love noe.
  Men tilbake til dagen i dag. Skulle egentlig ha gym på starten av dagen, men siden vi holder på å lage biler i naturfagen som det skal være motor og sånne ting i bilen så har vi bare til frem til fredag, så skal den være ferdig. Har fått 3-4 uker på oss, men det føles ut som vi ligger ganske langt bak. Nå skal jeg ihvertfall på håndball, så vi får se om jeg rekker et blogginnlegg etter det!

  Hva skal du resten av dagen?

  coolfanny

  Jeg heter Fanny (12) Jeg er en jente som elsker og være på pcen og henge med venner, kameraet jeg bruker er Samsung 12.2 Mega Pixels, elsker og ta bilder og filme :) Jeg blogger om sminke, hverdag, outfits & mye mer...!  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits