CoolFanny -
 • OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY

 • Noen som sa høstferie? Jeg sa det!!!!! Tenk at det er høstferie alt går innmarri fort, tiden bare flyr jo :o Jeg skal på hytta mi nå til ONSDAG så jeg kommer ikke til å blogge da, men jeg kommer til å legge ut bare videor nesten til 12.okt fordi kameraet mitt fungerer ikke helt, så det blir nok videoer fremmovver, men har ikke flere ideer til video, så kan dere skrive ønsker i kommentarfeltet :)
   

  Hei, nå sitter jeg å gjør lekser, har vært uvanlig sakte ettermiddag idag, vet ikke helt hvorfor men går så sakte! Dagene går sakte, men ukene går fort! Lekser=Kjedelig! Jeg sitter i stua å gjør mattelekser, skal regne i 30min. Lekser er Lekser og de må gjøre vettu! 

  Forresten har ingen ting og blogge om nå for tiden så hvis du vil kan du skrive det i kommentar feltet hvis du har forslag :)
  Måtte ta bildene fra CAMEROID fordi det står at kortet mitt er låst på kameraet :( :( :(  video:my perfumes  video:whats in my makeup bag

  Hei, nå har jeg nettopp kommet hjem etter kjedelig og lang skoledag :( I dag var vi på en høstutstilling, det var kjempe skummeelt der det var en film der hvor en jente blir voldtatt :o Crazy!!!!!!!!!! Etter deg tegnet og skrev vi i en bok vi har på skolen om det vi gjorde i dag!!! Har hatt den boken siden 1.klasse! Men nå sitter jeg og ser på TV, PC, Blad og spiser avokado!


  Namm!

  Julia! WhoHoo! Supergøy!  Hva har du gjort i dag?


  Hei, nå kom jeg nettopp hjem fra trening, har vært lang dag i dag føler jeg! Jeg løp nesten 1 mil i strekk (I am proud) Haha..... Når jeg kom hjem sto kakaoen lar og ventet på meg :P Vi lekte med lego, hadde tenkt til og lage en bil, men kom på noe annet så gjorde det istedenfor! Det var iskaldt ute i dag, liker ikke at det snart er vinter :(


  Den lagde pappa!


  Den lagde August!

  Den lagde jeg! WhoHoo! Sykt bra eller hva?   

  Hei, nå skal jeg på skitrening, eller barmarkstrening da! Jeg har bursdag om to uker, gleder meg sinnsykt, har egentlig aldri gledet meg sånn kjempe mye før :o  Og så skal jeg få rom i garagen, vi begynner og bygge i starten av april ellerno, men pappa må først bli ferdig med badet nede <3<3<3!
  Hva skal du gjøre i dag da? <3<3<3   

   

   

  Swiss Lashes er det de fleste ønsker seg!  Swiss Lashes gir deg lange, tykke og svarte øyevipper, det er et par land som har hatt dette produktet en stund, men nå har det ankommet Norge også!!! Nå er det 30 Heldige bloggere som kan få dette produktet! Jeg ønsker meg det produktet innmarri! Jeg hadde aldri hørt om dette produktet før nå :) Det var en ny variant av mascara, som sikkert er kjempe bra siden den er så dyr! Hvis du er så heldig og får Swiss Lashes bør du behandle det pent! Ikke la andre bruke den da, behold den selv og sørg for at du ikke mister den :)

   

  sw22ic

  Hei, nå sitter jeg og Charlotte i sofaen og ser på tv og er på pc. I dag har jeg vært på kamp og bursdag til fetteren min, Fabian! Kult ass! Chaarlotte kom ca. kl:20:00, og måtte overntte hos meg <3 Nå Kooser vi oss og ser på Lindmo! WhoHoo supergøy :o Spiser sjokolade, potetgull og drikker Capri-sonne!


  Søta <3


  Vi too <3


  Haallla!


  Naaaw ♥


  Ingen KIMS ingen KOS


  Namm....Sjokkis!  Heei, nå sitter jeg i sofaen med Alessandra og ser på Tv og Pc, kom nettopp hjem fra håndballkamp, men kom hjem ulykkelig for vi tapte 14-3. Haha.... Men de vi spilte mot var innmari gode da! 

  Haha....Disney Channel!!! WhoHoo! Sykt gøy ;)

  Hva har dere gjort i dag?

  Hei!!!!!!!!! I dag er jeg så glad!!! Jeg er overlykkelig, gjett hvorfor! Jeg har fått Wonderstruck, Taylor Swift parfymen!!!! Pappa hadde vært i Edinburgh med jobben, på et kurs ellerno. Jeg og August (LIillebroren min) Pleier å få gave når han er ute å reiser, og jeg fikk Wonderstruck og August fikk den orginale Baarcelona drakten! Vi ble kjempe glade!!!!

   


  Hei, nå skal jeg vise dere parfymer jeg ønsker meg!

   

   

   

   

  Hvilke parfymer likte du?

  Heei, nå har jeg og Josefine (jossitl.blogg.no) spist taco! Kom hjem fra joggedagen på skolen :) Har ikke gjort noe spessielt i dag egentlig


  Hva har du gjort i dag?

   

  e.l.f. Studio Glitter Glosse.l.f. Pout Perfecter glosslip gloss, lipgloss, lip moisturizer, spf, lip protection

  3-in-1 Mascara: Lengthens, Define & VolumizeLash Extending Mascarawaterproof mascara, liquid mascara, eye makeup, best mascara

  foundation

  Cream EyeshadowEyeshadow Compacteyeshadow, eye shadow, color, powder

  Hei, nå har jeg kommet hjem og skal snart filme spørsmålsrunden min! Nå spiser jeg en youghurt & is!Har ikke gjjort noe spessielt på skolen i dag, bare kjedet meg! Haha...  :D


  Haha.....veldig røde lepper!  Hva har du gjort i dag?


   

  Heisann, nå er det en stund siden jeg har blogget, har ventet på sprsmål til spørsmålsrunden min, men kan ikke legge den ut på bloggen før på lørdag ellerno, fordi vi tok bilder, jeg og josefine, og så tok vi minnekortet til josefine og puttet det inn i pcen min, og nå sitter det fast......Haha...Typisk!


  Hva har du gjort i dag? <3<3<3

  Hei nå har jeg tenkt til og ha en spørsmålsrunde til dere, jeg vet det er lenge siden, men har tenkt til å ha det igjen så er det noe du lurer på bare spør! :)

  Men jeg skal på håndballkamp nå så snakkez!

  Haha............

   

   

  Still MANGE spørsmål!!! :):) :)

  PS:SVARER PÅ VIDEO!!!

  God morning alle sammen!!! I dag er det uheldig hvis Søndag :( Men hadde en superfin Lørdag i går som jeg ikke vil endre på. Siden det er helg for vi rundstykker til frokost, jeg spiste godteri i går og så sto godteriposen på bordet så jeg måtte bare spise litt, men nå er det bar 3-5 godteribiter igjen :( Ok, Det var ca.7 godteribiter fra før av så, jeg har ikke spist så mye :P  Når sto du opp i dag?


  Heeei, og godmorgen alle sammen! Ja jeg har tatt på Fransk Manicure! Ble ganske fornøyd egentlig :)

  Hei, nå sitter jeg og ser på Skal Vi Danse, med lillebroren min, August! I dag har jeg og farmor vært i byen på et kunstgalleri, Booring! Brukte evigheter på å t trikken dit, ca 20min også var vi på kunstgalleriet i 3min! :D Haha!!!!! Så vi dro på CC istedenfor og tok oss skolebolle og smoothie, også kjøpte vi en genser på Cubus til 199kr! :) Innkjøpsvideo i morgen ;) PS: Kjøpte to gensere for en uke siden så de kommer også på videoen :)


  Vepsebol, My Favorite <3

  Godteri fra godtebiten i Sverige :)


  Fanta Lemon :)


  Skal Vi Danse Ruleeer!

  August

  Fikk blå tunge av en blå colaflaske

  Tihi!


  Spist for mye godteri!

  Skal Vi Danse!   

  video:startfilm m brukes p hver film


  Hei, det er sikkert mange av dere som vet hva en startfilm er.

  De som ikke vet det:Det er en liten filmsnutt av bilder og småvideoer av tidligere innlegg :)

   Det du gjør: Du setter i den videoen før videoen du skal legge ut på bloggen.

  Mange av dere har sikkert sett en video av voe, hun har sånn startfilm!

  Likte dere videoen?

   

  Hei, i dag var jeg og Karen  å så på Tina & Betina The Movie:) På Colloseum i dag :) Den var sinnsykt bra, men det ble litt for mye noen ganger :o

  Teringkast av meg:5+

  Tina & Bettina - The Movie

  Omtale: I Vest-Europa, på Skandinavias vestkant, i Oslos vestlige strøk, ligger det beste sted på jorden - Smestad. Her bor Tina og Bettina, de mest populære tenåringsjentene på hele ungdomsskolen. Med et ungdomsliv bestående av blogging, gutter og fester går alt på skinner for de to jentene, helt til de står ovenfor et voldsomt problem. Innvandring.

   

  Utrolig bra! 

  TRAILER: HER

   

  Ble du inspirert til å se den?

  Hei, nå har jeg, Charlotte og Alessandra tatt noen bilder, så si hvilke bilder dere likte best dah :)

  1.

  2.


  Haha

  3.

  4.

  5.

  6.

  7.


  Aless! :)

  Awwwwe! <3

  Hvilke bilder synes dere var finest? 

  Hva har dere gjort i dag dah?

  Hei, nå har jeg tenkt til og ha e spørsmålsrunde så det er bare og stille spørsmål :) 

  PS:Det kommer til og bli videoblogg! <3

  Men skal på trening snart så snakkez... :)


  haha...meg :)

  video:mussikkvideo j f


  Håper virkelig dere likte den har jobbet med den i flere dager :)

  Heisann, hva  skal jeg ha videoblogg om, jeg kjeder meg sånn og har så lyst til og ha videoblogg!

  Hva som helst, bare ettellerannet ;)


  Haha... meg som liten :)

  video:hvordan jeg fikser meg om morningen


  Sry for lyden ;)

  men håper du likte videoen ;)

   

  video:fjortissminkevideo

  Håper dere likte videoen ;)

   

  Hei, idag er jeg og pappa alene, endelig er ikke Lillebroren min her ;)
  Men ser på MGP jr og koser meg med taco ;)

  Hva har du gjort idag?

  coolfanny

  Jeg heter Fanny (12) Jeg er en jente som elsker og være på pcen og henge med venner, kameraet jeg bruker er Samsung 12.2 Mega Pixels, elsker og ta bilder og filme :) Jeg blogger om sminke, hverdag, outfits & mye mer...!  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits